Ideen om Oslo Klatresenter AS startet med Tjelmeland Friksjon og Magne Tjelmeland. De ønsket å bygge Nordens største og beste klatresenter. I leting etter lokaler kom de over Tandbergs gamle radiofabrikk på Skullerud som er eid av Anders Opsahl. Lokalet passet veldig bra, men trengte en del oppgraderinger. Dette var Anders villig til å gjøre, og det er nå gjort store endringer på bygget. Nytt fint inngangsparti er under ombygning, garderober utformes og viktigst av alt, hovedrommet er gjort klart til å kunne romme utrolige mengder klatring. Lokalet i klatrerommet besto av to etasjer, dette etasjeskillet er fjernet og taket er hevet for å muliggjøre 18 meter med klatring og tre etasjer med buldring.

Utbyggingen vil foregå gradvis, og senteret vil utvikle seg å bygges ut, også etter åpning 1.april 2017.

Finansiering

For å kunne realisere prosjektet trengte Tjelmeland investorer. Disse har ikke vært vanskelige å be og interessen for klatresenteret har vært stort. Investorene er alt fra klatreklubber,  profesjonelle klatrere til aktive klatrere, samt Anders Opsahl selv. Tjelmeland Friksjon/Paresias andel er veggene som blir bygget på senteret.

Trivsel

Senteret vil ha høy fokus på trivsel og kvalitet. Vi ønsker at veggene skal være for alle, både for nybegynnere, familier, erfarne klatrere og profesjonelle idrettsutøvere. Lokalet vil bli lyst, luftig og renslig. Vi ønsker også at lokalet skal oppfordre til sosial aktivitet med flere samlingspunkter rundt i lokalet. Det vil også bli bygd et barnerom for de aller minste. Det er heis som gjør at alle får tilgang til alle etasjer.

Det vil bli åpnet en klatrebutikk, og etterhvert vil det også komme kafe.

Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursOppfølging klatring uteTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort