Ditt første besøk

Se bilder av senteret her!

Ansvarserklæring

Alle må lese og skrive under på våre sikkerhetsregler før de kan besøke oss, dette kan du enten gjøre på nett i forkant av besøket eller på senteret. Dette gjelder også for deg som kun skal buldre.

Buldre

Alle kan buldre hos oss, dette krever ingen tidligere erfaring! Hvis du vil buldre trenger du ikke å bestille tid, det eneste du må gjøre er å kjøpe inngang og leie sko hvis du ikke har dine egne. Buldring passer både for barn og voksne, men merk at enkelte områder er avstengt for de minste. Det er også viktig å huske at det er den som står på bakken som er ansvarlig for at man ikke får en buldrer i hodet.

Aktivitetsrom for barn

Vi har også et eget aktivitetsrom for barn, hvor de kan utfolde seg med vertikal lek. Dette krever heller ingen tidligere erfaring. I dette rommet trenger man ikke klatresko, men på grunn av hygiene det er påkrevd med enten sokker, gymsokker eller innesko. Du betaler vanlig inngang for barnet.

Autobelay

Vi har automatiske sikringsmaskiner! Disse krever ingen tidligere erfaring, kun en opplæring som du får her på senteret. Det er ikke nødvendig å reservere tid i forkant, bare henvend deg til resepsjonen så får du den hjelpen du trenger. Vi har hengt opp sikringsmaskinene slik at det vil bli utfordrende og gøy både for voksne og barn.

Sikringskort

For å kunne sikre med tau hos oss må du enten ha brattkort eller topptaukort, dette gjelder også hvis du skal sikre barn. Hvis du har vært på nybegynnerkurs 1: topptau hos oss kan du sikre på merkede vegger, frem til du får tatt testen for topptaukort eller brattkort. Om du er i følge med en person som har brattkort eller topptaukort kan denne personen sikre deg. Oppfyller du disse kravene er det bare å komme på drop-in, utstyr kan du leie hos oss!

Prøv Klatring

Ønsker du å prøve klatring med en instruktør kan du melde deg på Prøv Klatring. Dette er et tilbud til deg som ikke har klatret før, og ønsker å prøve tauklatring uten å gå på kurs.

Kurs

Dersom du ønsker å lære deg å sikre kan du melde deg på nybegynnerkurs 1: topptau eller nybegynnerkurs 2: led. Dette kan du gjøre under de spesifikke kursene på nettsiden eller kontakte oss på post@osloklatresenter.no

God klatring og velkommen til oss!

Meny
Hjem

Informasjon

Ditt første besøksikkerhetsreglerKlatre med barnAktivitetsromPriserKontaktBilder av senteretNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Prøv klatring

Prøv klatring for voksnePrøv klatring for barn med voksne

Opplevelsesklatring

Opplev klatringHøydeløypeAutobelayBarnerommetOpplevelsessirkel

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerNybegynnerkurs for ungdomKurs for bedrifterWorkshopKlatreleder inne

Barn og Ungdom

Klatreskole for barn 5-7årKlatreskole for barn 7-9årBarn med voksne (motivasjon og sikkerhet)Nybegynnerkurs ungdom 10-15årKlatreskole 10-13årKlatreskole 13-16årTreningsgruppe ungdom 13-16årTreningsgruppe ungdom 16-18årSommerskole 10-16årAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehagebedriftGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort