Ditt første besøk

På Oslo Klatresenter kan du komme på drop-inn og få all den hjelpen du trenger for å komme i gang. Du trenger ingen tidligere erfaring. Vi har et stort tilbud til deg som aldri har klatret før, som passer både for liten og stor. Du kan buldre, bruke Autobelay og vi har et eget aktivitetsrom for barn.

Har du aldri klatret før og ønsker en enkel intro kan du melde deg på:

Ansvarserklæring og sikkerhetsregler

Alle må lese og skrive under på våre sikkerhetsregler før de kan besøke oss, dette kan du enten gjøre på nett i forkant av besøket eller på senteret. 

For å sikre en trygg og god opplevelse må barn under 13 år til en hver tid være i følge av en voksen i våre lokaler. Den voksne er ansvarlig for at sikkerhetsreglene følges.

Barn i alderen 13-17år kan oppholde seg i lokalet uten følge av en voksen, så lenge en foresatt har skrevet under på ansvarserklæringen for personer under 18 år.

Hvis du ikke har eget utstyr kan det leies på senteret.

Autobelay

Vi har automatiske sikringsmaskiner! Disse krever ingen tidligere erfaring, kun en opplæring som du får her på senteret.  Vi har hengt opp sikringsmaskinene slik at det vil bli utfordrende og gøy både for voksne og barn.

Aktivitetsrom for barn

Vi har også et eget aktivitetsrom for barn, hvor de kan utfolde seg med vertikal lek. Dette krever heller ingen tidligere erfaring. I dette rommet trenger man ikke klatresko, men på grunn av hygiene det er påkrevd med enten sokker, gymsokker eller innesko. Du betaler vanlig inngang for barnet.

Buldre

Alle kan buldre hos oss, dette krever ingen tidligere erfaring! Det eneste du må gjøre er å kjøpe inngang og leie sko hvis du ikke har dine egne. 

Buldring passer både for barn og voksne, men merk at enkelte områder er avstengt for de minste. Det er også viktig å huske at det er den som står på bakken som er ansvarlig for at man ikke får en buldrer i hodet.

Sikringskort

For å kunne sikre med tau hos oss må du enten ha brattkort eller topptaukort, dette gjelder også hvis du skal sikre barn. Hvis du har vært på nybegynnerkurs 1: topptau hos oss kan du sikre i 2.etg, frem til du får tatt testen for topptaukort eller brattkort. Om du er i følge med en person som har brattkort eller topptaukort kan denne personen sikre deg. Oppfyller du disse kravene er det bare å komme på drop-in, utstyr kan du leie hos oss.

Kurs

Dersom du ønsker å lære deg å sikre kan du melde deg på nybegynnerkurs 1: topptau eller nybegynnerkurs 2: led. Dette kan du gjøre under de spesifikke kursene på nettsiden eller kontakte oss på post@osloklatresenter.no

Åpningstider

Vi har åpent hver dag, hele året! Våre åpningstider ser du her!

Priser

Vi selger drop-in, klippekort og årskort. Hvis du ikke har eget utstyr kan du leie det på senteret. Våre priser ser du her!

Vertical Life

Hvis du ønsker oppdateringer på når det kommer nye buldreproblemer eller ruter, anbefaler vi at du laster ned appen Vertical Life! Da har du alltid full oversikt over hva som er nytt på senteret, og hvor du finner det. Du kan også logge ruter og buldreproblemer du har gått, delta på konkurranser og få treningsoppgaver. Appen gir deg i tillegg mulighet til å gi direkte tilbakemelding på hver enkelt rute, og hvert problem.

Beliggenhet

Oslo Klatresenter ligger på Skullerud i Oslo kun 2 minutter gange fra t-banen. Det er mulighet for parkering i området. Se informasjon om kollektivtransport og parkering her!

Se bilder av senteret her!

God klatring og velkommen til oss!

Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursOppfølging klatring uteTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort