Ditt første besøk

Ansvarserklæring

Alle må skrive under på vår ansvarserklæring før de kan besøke oss, dette kan du enten gjøre på nett i forkant av besøket eller på senteret. Dette gjelder også for deg som kun skal buldre.

Buldre

Alle kan buldre hos oss, dette krever ingen tidligere erfaring! Hvis du vil buldre trenger du ikke å bestille tid, det eneste du må gjøre er å kjøpe inngang og leie sko hvis du ikke har dine egne. Buldring passer både for barn og voksne, men merk at enkelte områder er avstengt for de minste. Det er også viktig å huske at det er den som står på bakken som er ansvarlig for at man ikke får en buldrer i hodet.

Aktivitetsrom for barn

Vi har også et eget aktivitetsrom for barn, hvor de kan utfolde seg med vertikal lek. Dette krever heller ingen tidligere erfaring. I dette rommet trenger man ikke klatresko, men på grunn av hygiene det er påkrevd med enten sokker, gymsokker eller innesko. Du betaler vanlig inngang for barnet.

Autobelay

Vi har automatiske sikringsmaskiner! Disse krever ingen tidligere erfaring, kun en liten opplæring som du får her på senteret. Det er ikke nødvendig å reservere tid i forkant, bare henvend deg til resepsjonen så får du den hjelpen du trenger. Vi har hengt opp sikringsmaskinene slik at det vil bli utfordrende og gøy både for voksne og barn.

Sikringskort

For å kunne sikre med tau hos oss må du enten ha brattkort eller topptaukort, dette gjelder også hvis du skal sikre barn. Hvis du har vært på nybegynnerkurs 1: topptau hos oss kan du sikre på merkede vegger, frem til du får tatt testen for topptaukort eller brattkort. Om du er i følge med en person som har brattkort eller topptaukort kan denne personen sikre deg. Oppfyller du disse kravene er det bare å komme på drop-in, utstyr kan du leie hos oss!

Prøv Klatring

Ønsker du å prøve klatring med en instruktør kan du melde deg på Prøv Klatring. Dette er et tilbud til deg som ikke har sikret før, og ønsker å prøve tauklatring uten å gå på kurs.

Kurs

Dersom du ønsker å lære deg å sikre kan du melde deg på nybegynnerkurs 1: topptau eller nybegynnerkurs 2: led. Dette kan du gjøre under de spesifikke kursene på nettsiden eller kontakte oss på post@osloklatresenter.no

God klatring og velkommen til oss!

Meny
Hjem

Prøv klatring

Prøv klatring for voksne Prøv klatring for barn med voksne

Opplevelsesklatring

Opplev klatring Autobelay Barnerommet Opplevelsessirkel

Kurs

Nybegynnerkurs 1: Topptau Nybegynnerkurs 2: Led Treningsgruppe for voksne Teknikkurs Personlig trener Nybegynnerkurs for ungdom Kurs for bedrifter Workshop Klatreleder inne

Barn og Ungdom

Klatreskole for barn 5-7år Klatreskole for barn 7-9år Barn med voksne (motivasjon og sikkerhet) Nybegynnerkurs ungdom 10-15år Klatreskole 10-13år Klatreskole 13-16år Treningsgruppe ungdom 15-19år Sommerskole 10-16år Aktivitetsrom for barn i alle aldre Barnebursdag Klatre med barn

Arrangementer

Barnebursdag Skole, AKS og barnehage bedrift Gruppe UTDRIKNINGSLAG

Informasjon

Ditt første besøk Ansvarserklæring Klatre med barn Aktivitetsrom Priser Kontakt Bilder av senteret Nyhetsbrev Hvordan komme seg til oss For bedrifter Jobbe hos oss

Kjøp

Kjøp Klippekort Kjøp årskort Kjøp gavekort