Topptaukurs

På dette klatrekurset får du en grunnleggende innføring i sikring og klatring på topptau. I etterkant av kurset har man kunnskapen som er nødvendig for å ta testen for topptaukort, som kvalifiserer deg til å sikre barn eller voksne på topptau på alle våre vegger. Etter kurset får du inngang og lån av utstyr på Oslo Klatresenter i to uker. Tilbudet gjelder i fjorten dager fra kursdato, og det er ikke mulig å utsette perioden.

Krav til kurset:  Dette kurset er for nybegynnere, og det er ingen krav til forkunnskaper eller tidligere erfaring med klatring. Det passer også fint for deg som ikke har sikret på en stund og ønsker å friske opp kunnskapene dine.

Alder: fra 15år

Varighet: 3 timer

Pris: 790kr

Veien videre: etter nybegynnerkurs 1: topptau kan du melde deg på nybegynnerkurs 2: led som kvalifiserer til brattkortprøven.  

Hvis du melder deg på nybegynnerkurs 2:led rett etter fullført nybegynnerkurs topptau får du 30% rabatt på ledkurset. Påmelding og betaling gjøres i resepsjonen på Oslo Klatresenter samme dag som du har deltatt på topptaukurs.

Topptaukorttester gjøres på hverdager fra klokken 17.40. Send e-post til post@osloklatresenter.no eller ring 91902399 for booking av tid. Merk at du må ha med klatrepartner på testen.

Meld deg på her!
Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 åransvarserklæring under 18 årSikringskortKlatre med barnAktivitetsromPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreleder inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatreskole for barn 5-7årKlatreskole for barn 7-9årNybegynnerkurs ungdom 10-15årKlatreskole 10-13årKlatreskole 13-16årTreningsgruppe ungdom 13-18årbuldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-17 årSommerskole 10-16årHøstcampAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageteambuilding bedriftGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort