Topptaukurs

På dette klatrekurset får du en grunnleggende innføring i sikring på topptau. I etterkant av kurset har man kunnskapen som er nødvendig for å ta testen for topptaukort, som kvalifiserer deg til å sikre barn eller voksne på topptau på alle innendørs vegger i Norge.

Etter kurset får du gratis inngang og lån av utstyr på Oslo Klatresenter i to uker. Tilbudet gjelder i fjorten dager fra kursdato, og det er ikke mulig å utsette perioden. I tillegg får du 15% rabatt i butikken vår i denne perioden.

Krav til kurset:  Dette kurset er for nybegynnere, og det er ingen krav til forkunnskaper eller tidligere erfaring med klatring. Det passer også fint for deg som ikke har sikret på en stund og ønsker å friske opp kunnskapene dine.

Alder: fra 15år

Varighet: 3 timer

Pris: 890kr

Veien videre: Etter nybegynnerkurs 1: topptau kan du melde deg på nybegynnerkurs 2: led som kvalifiserer til brattkortprøven. Dette får du 30% rabatt på, ved bestilling i resepsjonen samme dag.

Topptaukorttester kan bookes her!

Hvis du kjøper klippekort (10 eller 25 klipp), samme dag som du tar kurset får du 15% rabatt på dette. Klippekort kjøpes i resepsjonen og er fint å ha etter gratisperioden!

Oppmøte: Meld din ankomst i resepsjonen.

Språk: Kursene våre blir vanligvis holdt på norsk. Contact us at post@osloklatresenter.no if you want to attend a course done in English.

Bookingvilkår: Avbestilling av kurs må skje minimum 7 dager før oppstart for å få tilgodelapp eller refusjon. Ved avbestilling 6 dager før oppstart, eller mindre gis det ingen refusjon. Endring av kursdato må skje minimum 7 dager før kurset avholdes. Ved sykdom er det mulig å endre kursdato inntil 3 dager før kurset avholdes (dette gjelder ikke for kurs som går over flere ganger). Har du bestilt på nett vil du få penger refundert til konto. Om du har betalt i kassen vil du få en tilgodelapp.

Meld deg på her!
Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort