Personlig trener

Ønsker du å oppnå spesifikke mål tilpasset dine styrker og svakheter? Våre dyktige klatretrenere står klare for å hjelpe deg med å ta treningen og klatringen til neste nivå!

Treneren kan hjelpe deg med testing og kartlegging. Vi tilbyr spesialtilpassede treningsplaner, hjelp til å utvikle deg til å bli en mer trygg og selvsikker klatrer, og kan til og med introdusere deg for uteklatring om det skulle være ønskelig. Treneren følger deg opp underveis i treningsperioden etter avtale. Du kan velge akkurat hvor mye og hvor ofte du skal trene med PT.

Her har vi samlet pt'ene våre for at du lettere skal finne noen som matcher dine forventninger og målsetninger.

Nederst på siden kan du sende inn et skjema for å komme i kontakt med den rette treneren for deg!

Våre trenere

Regine Storå

"Klatring er min livsstil og det er inspirerende for meg å utvikle andre klatrere!"

Regine har klatret aktivt i 16 år. Hun har deltatt i både nasjonale og internasjonale konkurranser, hun har blant annet vunnet nordisk juniormesterskap i buldring 2 ganger.

Ekspertise: Fleksibilitet, bevegelsesforståelse, koordinasjon og fotarbeid.

Utdanning/kompetanse: Klatreinstruktør inne. Bachelorstudent (idrett/ernæring). Landslagsutøver 2024.

Erfaring: Jobbet som instruktør på klatresenter i 5 år, og deltatt som trener på ungdomssamlinger i Norge. Ruteskruer på 60% i 2021.

Amanda Buer

“Jeg kan hjelpe deg bli en bedre klatrer”

‍Amanda har klatret aktivt i 14 år. Hun har konkurrert på nasjonalt og internasjonalt nivå, og i 2021 ble hun U20 Norgesmester i ledklatring! Hun er like aktiv, men nå er fokuset rettet mer mot uteklatring, styrketrening og skadeforebygging. Samt mentaltrening og treningsplanlegging. 

Ekspertise: Teknikk, styrke og fingertrening innen buldring og tauklatring.

Utdanning/kompetanse: Trener 1 klatring, sport 1 instruktør ute, og psykologistudent.

Erfaring: Jobbet som instruktør i 4 år, og PT i 2 år. Er trener for Oslo klatreklubb sine satsingsgrupper. Har også erfaring som ruteskruer.

Tobias Reidel 

“Jeg har troa på at med motivasjon, og en bra plan vil alle ha mulighet til å nå målene sine”

Tobias har klatret i snart 12 år. Også en veldig habil konkurranseklatrer som har konkurrert internasjonalt. Han er U20 Norgesmester i både buldring og ledklatring. De siste årene har fokuset rettet seg mot uteklatring, og spesielt buldring. Tobias har gått flere buldre av graden 8A+ ute! 

Ekspertise: Buldring, fingertrening, klatrespesifikk styrketrening og treningsplanlegging. 

Utdanning/kompetanse: Trener 1 klatring, trener i 4 år, PT i 1 år. 

Erfaring: Jobbet som instruktør og trener i 4 år. Han er trener for Oslo klatreklubb sine satsningsgrupper.

Thea Frantzen Olsen

“Jeg elsker å viderebringe den kunnskapen jeg har, sånn at andre kan dra nytte av den!”

Thea brenner virkelig for klatring og har klatret siden hun var barn. Som junior deltok hun i nasjonale- og nordiske konkurranser. Selv om hun har lagt opp konkurranseklatringa, trener hun mye, både klatring og styrke. 

Ekspertise: Teknikk, skadeforebyggende trening, fingerstyrke, bevegelighet og mobilitet. 

Utdanning/kompetanse: Trener 2 klatring, kurslærer inne. 

Erfaring: Thea er trener for fire av våre egne treningsgrupper for barn og ungdom. Og har trent utøvere i 6 år, både i Oslo og Lillehammer. 

Torbjørn Størkersen

“Jeg blir inspirert av å motivere andre til å trene og utvikle seg”

Har klatret i over 10 år. Torbjørn trener inne for å prestere ute. Han fokuserer både på buldring og sportsklatring. Hans vinnende vesen og positive tilstedeværelse er smittsom. 

Ekspertise: Treningslære, treningsfysiologi, skadeforebygging, rehab og bevegelsesanalyse.

Utdanning/kompetanse: Utdannet og jobber som fysioterapeut, bachelorgrad i idrett med fokus på styrketrening, PT, klatreinstruktør inne. 

Erfaring: Lang erfaring med å formidle styrketrening som PT på treningssenter og nå også på klatresenter. Har lest det meste av den klatrerelaterte forskningen, samt hjulpet personer med klatrerelaterte skader, forebygging og prestasjon. 

Lars Gilberg

“Klatring er først og fremst lek, noe jeg har holdt på med siden jeg klatret i trær som barn. Ambisjonen er derfor å holde verdensklasse – i å ha det moro.”

Har drevet sportsklatring i 25 år, har ledet ruter grad 8a+ og trent flere utøvere som har startet fra scratch og gått 8a på fire år. Lars har også vært gjennom en stygg ulykke og har sittet i rullestol en lang periode. Og er god på kommunikasjon. 

Ekspertise: Grensesprenging, fryktmestring, skader, rehab, taktiske tricks og treningsfilosofi.

Utdanning/kompetanse: Trener klatring.

Erfaring: Jobbet som instruktør og trener på Oslo klatresenter siden starten i 2017. 

Peter Rønsen Aarhaug

"Klatring for meg er et fristed i hverdagen hvor jeg kan lære nye ting i mitt tempo, det ønsker jeg å formidle til andre”

Peter er en moderne eventyrklatrer, og motiveres av de store utfordringene i fjellet både sommer og vinter. Han trener for å møte disse utfordringene med overskudd. Det betyr ikke at han ikke nyter klatring og trening innendørs. Peter ønsker å hjelpe deg med å utvikle deg som klatrer, med klatreglede i høysetet! Han blir gjerne med ut for en guidet klatre- og buldreøkt. 

Ekspertise: Kapasitetstrening, klatreglede, og mentaltrening. 

Utdanning/kompetanse: Trener 1 klatring, sport 1 ute, kurslærer inne, instruktør og trener i forsvaret. 

Erfaring: Jobbet som instruktør og trener på Oslo klatresenter siden 2019, guider buldring i Østmarka, befal i forsvaret.

Axl Kleven

“Du kan nå langt med treningsglede, målfokus og god veiledning”

Axl har klatret siden han var barn, hvor han tidlig begynte på en satsingsgruppe og videre til konkurranser. Etterhvert dreide fokuset over på trening med kroppsvekt og vekter. Har opparbeidet seg en solid helhetlig forståelse av trening, hvile og ernæring for å oppnå sine mål innen klatring, calisthenics, muskelvekst og skadeforebygging. 

Ekspertise: Avansert calisthenics, håndstående og trening med kroppsvekt, styrketrening og treningsglede. 

Utdanning/kompetanse: Klatreinstruktør inne

Erfaring: Klatret i 10 år, og calisthenics i 3 år

Bookingvilkår: Avbestilling av timer må skje minimum 7 dager før oppstart for å få tilgodelapp eller refusjon. Ved avbestilling 6 dager før oppstart, eller mindre gis det ingen refusjon. Endring av tidspunkt må skje minimum 3 dager før. Ved sykdom er det mulig å endre dato inntil 1 dager før timen.

Personlig trener interesseliste

Krav: det kreves ingen forkunnskaper
Tusen takk for din påmelding på interesselisten. Du vil nå motta en epost fra Mailchimp hvor du må godkjenne at du ligger på interesselisten.
Husk å takke ja til den :)
OBS. Noe gikk galt. Prøv gjerne igjen, skulle du fortsette å få denne feilmeldingen så setter vi veldig pris på en epost med informasjon om hvilke skjema som ikke fungerer. post@osloklatresenter.no
Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort