Sommerskole

På sommeren setter vi opp aktivitetsskole for ungdom! Sommerskolen er delt opp i aldersgruppene 10-13 år og 13-18 år. Velg den gruppen du ønsker å melde på under påmelding.

Sommerskolen er i samarbeid med Oslo Klatrepark, og i løpet av fem sommerdager blir det opplæring i sikring og klatring på Oslo klatresenter, buldring og tauklatring ute på noen av de fineste klippene i Oslo, aktivitetsdag i Oslo Klatrepark og selvfølgelig blir det masse tid til grilling og moro!

Sommerskolene får også benytte seg av vår flotte høydeløype som er utfordrende og spennende både for store og små!

Krav til kurset: Det kreves ingen tidligere erfaring, men om den påmeldte allerede har brattkort eller topptaukort tilpasser vi etter nivå. Merk at noen av løypene på Oslo Klatrepark har høyde- og aldersgrenser, men det tilpasser vi slik at alle får en morsom og utfordrende dag.

Alder: 10-13 år (deltakere som fyller 10 år i inneværende år kan meldes på sommerskolen) og 13-18 år (deltakere som fyller 13 år i inneværende år kan melde seg på begge alderstrinn).

Varighet: 5 dager, 09-16 hver dag. Aktuelle datoer finner du under påmelding.

Pris: 3990kr

Prisen inkluderer lån av utstyr og kollektivtransport til og fra de ulike destinasjonene og Oslo Klatresenter.

Du vil motta en e-post med informasjon en uke før den aktuelle sommerskolen.

Det tas forbehold om endring i programmet, ved dårlig vær vil sommerskolen flyttes inn på Oslo Klatresenter.

Avbestillingsvilkår: avbestilling må skje minimum 14 dager før den aktuelle sommerskolen. Alle avbestillinger må gjøres pr. e-post.

Spørsmål kan rettes til post@osloklatresenter.no

Vi holder strenge krav til sikkerhet, og alle våre instruktører er sertifisert fra Norges Klatreforbund.

Er det fullt på den gruppen du ønsker å melde på kan du sende en e-post til post@osloklatresenter.no, så setter vi deg på venteliste på den aktuelle gruppen.

Påmelding

Sommerskole 10-18

Skriv deg opp på interesselisten, så sender vi deg en e-post når kurset er satt opp. Det er samme interesseliste for 10-13 og 13-18år
Tusen takk for din påmelding på interesselisten. Du vil nå motta en epost fra Mailchimp hvor du må godkjenne at du ligger på interesselisten.
Husk å takke ja til den :)
OBS. Noe gikk galt. Prøv gjerne igjen, skulle du fortsette å få denne feilmeldingen så setter vi veldig pris på en epost med informasjon om hvilke skjema som ikke fungerer. post@osloklatresenter.no
Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort