19
05
23

Rushtider på Oslo Klatresenter

Vinteren er en travel tid på Oslo klatresenter, og det kan være fint å unngå de travleste tidspunktene om man kan.

Vi oppfordrer de som har mulighet til det, til å besøke oss utenom rushtidene. Som regel er det mest trykk på senteret mandag-torsdag klokken 17.30-21.00, samt lørdag og søndag 11.00-15.00, hvor søndag ofte er den travleste dagen.

Hvis det er for fullt på senteret kan man risikere at det ikke er plass når man kommer. Sjekk gjerne google maps når du tenker å dra for å se om det er mange folk der. De har et estimat på hvor mange det er der i realtid.

Større grupper som skal klatre på senteret må kontakte oss på post@osloklatresenter.no i forkant for å avtale besøket, så kan vi veilede i forhold til tidspunkt hvor det er mindre travelt.

For dere som ønsker å klatre før jobb har vi morgenklatring hver tirsdag og torsdag fra klokken 07.00, og vi minner også om at vi har billigere drop-in og rabatterte klippekort som kan benyttes hverdager før klokken 16.00.

Del dette med verden

Andre nyheter

Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort