Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er hovedansvarlig for behandling av personopplysninger, behandlingsansvarlig har delegert myndigheten til resepsjon og bookingansvarlig ved Oslo Klatresenter som har det daglige ansvaret.

Vi følger personopplysningsloven.

Formål med lagring av personopplysninger

Oslo Klatresenter samler inn og behandler personopplysninger for å kunne administrere våre avtaler med ansatte, avtaler med kunder og gi best mulig service.

Vi registrerer navn, fødselsdato, e-postadresse, telefonnummer, adresse og bookinger (klippekort, medlemskap, kurs og lignende).

Vi henter alle kundeopplysninger direkte fra kunden.

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Registrerte personopplysninger er konfidensielt, og behandles av våre ansatte i arbeidsformål.

Nyhetsbrev

Oslo Klatresenter sender ut nyhetsbrev og informasjonsbrev om kurs via e-post. Du må selv registrere e-postadressen for at vi skal sende ut, dette gjøres enten via nettsiden eller på senteret. Mailchimp er behandler av data.

Retten til anonymisering, innsyn og korrigering

Du har retten til å få slettet informasjon, redigert informasjon og innsyn. Henvendelser vedrørende personvern sendes til synnove@osloklatresenter.no, minimum 30 dagers behandlingstid.

Inaktive kundeforhold vil bli lagret i 12 måneder før de slettes.

Informasjonskapsler

Med Google Analytics analyserer vi bruksmønster på nettsiden vår. Dette gjør vi for å kunne se besøkstall, analysere brukervennlighet, hvilke sider som er mest besøkt og forbedre nettsiden vår.

Ønsker du ikke at dine data skal bli registrert kan du bruke https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Meny
Hjem

Informasjon

Ditt første besøksikkerhetsreglerKlatre med barnAktivitetsromPriserKontaktBilder av senteretNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Prøv klatring

Prøv klatring for voksnePrøv klatring for barn med voksne

Opplevelsesklatring

Opplev klatringHøydeløypeAutobelayBarnerommetOpplevelsessirkel

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerNybegynnerkurs for ungdomKurs for bedrifterWorkshopKlatreleder inne

Barn og Ungdom

Klatreskole for barn 5-7årKlatreskole for barn 7-9årBarn med voksne (motivasjon og sikkerhet)Nybegynnerkurs ungdom 10-15årKlatreskole 10-13årKlatreskole 13-16årTreningsgruppe ungdom 13-16årTreningsgruppe ungdom 16-18årSommerskole 10-16årAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehagebedriftGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort