Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er hovedansvarlig for behandling av personopplysninger, behandlingsansvarlig har delegert myndigheten til resepsjon og bookingansvarlig ved Oslo Klatresenter som har det daglige ansvaret.

Vi følger personopplysningsloven.

Formål med lagring av personopplysninger

Oslo Klatresenter samler inn og behandler personopplysninger for å kunne administrere våre avtaler med ansatte, avtaler med kunder og gi best mulig service.

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). 

Vi henter alle kundeopplysninger direkte fra kunden.

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Registrerte personopplysninger er konfidensielt, og behandles av våre ansatte i arbeidsformål. Vi utleverer informasjon til tredjepart hvis vi er lovpålagt å gjøre det.

Ved utstående betalinger deler vi informasjon med Collectia inkassobyrå. Vi deler også nødvendig informasjon til vårt regnskapsbyrå BDO regnskap.

Nyhetsbrev

Oslo Klatresenter sender ut nyhetsbrev og informasjonsbrev til interesselister på kurs via e-post. Du må selv registrere e-postadressen for at vi skal sende ut, dette gjøres enten via nettsiden eller på senteret. Mailchimp er behandler av data.

Se Mailchimps egen personvernserklæring: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Informasjonskapsler

Med Google Analytics analyserer vi bruksmønster på nettsiden vår. Dette gjør vi for å kunne se besøkstall, analysere brukervennlighet, hvilke sider som er mest besøkt og forbedre nettsiden vår.

IP-adresser er anonymisert og data slettes automatisk etter 14 måneder.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. 

Du har retten til å få slettet informasjon, redigert informasjon og innsyn. Henvendelser vedrørende personvern sendes til nina@osloklatresenter.no, minimum 30 dagers behandlingstid.

Inaktive kundeforhold vil bli lagret i 12 måneder før de anonymiseres.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Databehandlere

BRP-systems  -kasse og bookingssystem

BDO regnskap

Mailchimp -nyhetsbrev

Collectia -inkassobyrå

Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlatre med barnAktivitetsromPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årHøstcampAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageteambuilding bedriftGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort