Klippekort og årskort

Her finner du mer informasjon om våre klippekort og årskort.

Klippekort

Klippekort er det beste alternativet om du bruker klatre regelmessig, men klatrer sjeldnere enn rundt 9 ganger i måneden* (i snitt gjennom året). Du kan velge mellom 10 eller 25 klipp, og vi har et eget 10-klippskort for dagtid, som er bare gyldig før kl 16 på hverdager, og dermed billigere.

Alle klippekortene er gyldige i 24 måneder.

Når klippekortet ditt er tomt kan du fylle på det i kassen på Oslo klatresenter, eller du kan gjøre det med å trykke her. Vi ønsker at man fyller på på nettsiden for å unngå kø i kassen, husk å logg inn på egen bruker først!

Vi gir ikke refusjon på klippekort, men kan overføre til en annen innehaver om du ønsker å gi bort eller selge kortet.

Ledsagerbevis aksepteres, og gjelder for både inngang og utstyr.

Klippekort voksen og student/honnør er personlig og kan bare brukes av innehaver.

Klippekort for barn kan man bruke på flere barn samtidig.

Inngangskort koster 50 kr og kjøpes i kassen på Oslo klatresenter. Inngangskortet kan gjenbrukes.

Her finner du priser for klippekort.

Årskort

Årskort kan man enten kjøpe kontant i kassen, eller opprette avtale med månedlig betaling på nett. Prisen per måned er den samme. Uansett hva man velger må man binde seg for 12 måneder når man starter abonnement. 

Årskort er det beste alternativet om man klatrer mer enn rundt 9 ganger i måneden* (i snitt gjennom året), og ønsker fleksibiliteten med å ha et løpende abonnement. 

Årskort med månedlig betaling må bestilles på nett og kan ikke bestilles i kassen. Årskort med månedlig betaling må bestilles av noen over 18 år. For mindreårige må en foresatt bestille. Her kan du bestille deg årskort. 

Man kan fryse årskortet i 2 til 4 måneder hvis man ønsker det. Alle frysninger skal skje skriftlig på epost til post@osloklatresenter.no, og gjelder da fra datoen eposten er sendt.

Er du blitt skadet eller annet som gjør at du ikke kan benytte deg av årskortet i en periode, ta kontakt med oss på post@osloklatresenter.no så snart som mulig, og vi vil finne en løsning som passer.

Hvis man fryser kortet like etter avtalegiro er sendt ut, vil man bli trukket for det beløpet. De dagene man da betaler for vil bli forlenget til etter perioden for frysning er over.

Etter bindingstiden er det en kalendermåned oppsigelse på abonnementet, altså måneden etter du har sagt opp abonnementet. Sier du opp 31. mars løper abonnementet ut april, sier du opp 1. april vil det da løpe ut mai i stedet. 

Inngangskort koster 50 kr og kjøpes i kassen på Oslo klatresenter. Inngangskortet kan gjenbrukes.

Her finner du priser for årskort.

*Antall ganger varierer litt om man klatrer kun på dagtid, og om man kjøper 10- eller 25-klippskort.

Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort