11
01
24

Faste aktiviteter på Oslo klatresenter

Vi ønsker å gi et variert tilbud til alle som ønsker å møte andre som deler samme interesse. 

De faste aktivitetene går gjennom våren og høsten, og har pause når det er skoleferie (sommer, høstferie, jul, vinterferie, påske).

Sosial buldring

Fredager kl. 17:00-19:00

Fast greie for deg som ønsker å henge med andre på buldringa og samtidig kan du høste tilbakemelding og tips fra instruktøren om du ønsker det.

Kan kombineres med å sosialisere i loungen etterpå, den siste fredagen i måneden arrangerer vi en eller annen event med bar. Veldig trivelig!

Bare møt opp i resepsjonen eller oppe i buldreområdene om du kommer senere.

Inngang og eventuell leie av sko må du stå for selv.

Buldring for damer

Onsdager 19.00-21.00.

Jentebuldring går fast hver tirsdag (utenom i skoleferier)! Det er en sosial aktivitet for damer som ønsker å trene sammen!

Det vil alltid være en instruktør tilstede fra Oslo Klatresenter, hun gir beta, teknikktips og sørger for god stemning :)

Møt opp i resepsjonen klokken 19.15, kommer du etter det er det bare å finne gruppen i et av buldreområdene. Instruktøren har på seg t-skjorte fra Oslo Klatresenter. Utenom ferier og høytider.

Du betaler kun for inngang og eventuelt leie av sko.

Barselklatring

Onsdager 11.00-13.00.

Hver onsdag klokken 11.00-13.00 er det barselklatring på Oslo Klatresenter. Det betyr at det vil være mindre bråk i dette tidsrommet. Vi skrur av musikken, og rutesetterne skrur mindre i dette tidsrommet.

Sosialt og hyggelig!

Community-kveld

Den siste fredagen i måneden har vi et event, det kan være foredrag, konsert, quiz, filmpremiere, buldrekonk, eller en kombinasjon. Vanligvis vil også TidBar åpne servering av øl og cider.

Vi er veldig takknemlig for det miljøet vi har rundt senteret, og at så mange møter opp på disse arrangementene. Vårt mål er å være et samlingspunkt for klatrere gjennom disse kveldene.

Klubbklatring med Kolsås klatreklubb

Kolsås klatreklubb har to klatregrupper som møtes mandager.

Mandag Kl 18-20 er det klubbklatring sikkerhet. Dette er gruppen for deg som har gått nybegynnerkurs og som ønsker mer oppfølging i sikring og å bli kjent med andre klatrere i klubben. For medlemmer av Kolsås klatreklubb, eller klatrere som er nysgjerrige på å bli medlem. En klubb er en bra plass å bli kjent med andre klatrere og finne klatrepartnere!

Mandag Kl 20-22 er det klubbklatring sosialt. Dette er gruppen for deg som er medlem i Kolsås klatreklubb med sikringskort, og som vil klatre med en hyggelig gruppe folk i klubben.

Nysgjerrig på å bli medlem i Kolsås klatreklubb? Ta en titt innom en av disse gruppene og hør mer om klubben der!

Del dette med verden
Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursOppfølging klatring uteTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort