Informasjon om Oslo Klatresenter

Oslo Klatresenter består av tre etasjer med buldring, tauklatring, treningsrom og aktivitetsrom for barn. Det er over 2400 kvadratmeter med tauklatring og den høyeste veggen er 17,5 meter høy. Den lengste linja i lokalet går gjennom konkurranseveggen. Her får du over 25 meter med sammenhengende klatring! Høres dette litt heftig ut har vi også mange kortere og moderate vegger.

Det er cirka 800 kvadratmeter med buldring fordelt over alle de tre etasjene. Veggene er mellom 4 og 4,5 meter høye. Vi har alt fra de slakkeste sva til de bratteste overheng, og du vil finne problemer i alle vanskelighetsgrader.

Vi har selvfølgelig også mange områder som passer for barn, som edderkopprommet hvor barna kan klatre over nett, trollungeveggen med lette ruter som passer for alle og buldring for barn.

Buldresoppen i 3.etasje

Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretFaste aktiviteterNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort