Faste aktiviteter

Vi har flere faste aktiviteter på Oslo Klatresenter. Dette er i regi av klubbene eller oss. Vi ønsker å gi et variert tilbud til alle som ønsker å møte andre som deler samme interesse. 

De faste aktivitetene går gjennom våren og høsten, og har pause når det er skoleferie (sommer, høstferie, jul, vinterferie, påske).

Buldring for damer

Onsdager 19.00-21.00 (OBS! Ny dag og tidspunkt fra høsten)

Jentebuldring går fast hver tirsdag (utenom i skoleferier)! Det er en sosial aktivitet for damer som ønsker å trene sammen!

Det vil alltid være en instruktør tilstede fra Oslo Klatresenter, hun gir beta, teknikktips og sørger for god stemning :)

Møt opp i resepsjonen klokken 19, kommer du etter det er det bare å finne gruppen i et av buldreområdene. Instruktøren har på seg t-skjorte fra Oslo Klatresenter. Utenom ferier og høytider.

Du betaler kun for inngang og eventuelt leie av sko.

Klubbklatring med Kolsås klatreklubb

Kolsås klatreklubb har to klatregrupper som møtes mandager.

Mandag Kl 18-20 er det klubbklatring sikkerhet. Dette er gruppen for deg som har gått nybegynnerkurs og som ønsker mer oppfølging i sikring og å bli kjent med andre klatrere i klubben. For medlemmer av Kolsås klatreklubb, eller klatrere som er nysgjerrige på å bli medlem. En klubb er en bra plass å bli kjent med andre klatrere og finne klatrepartnere!

Mandag Kl 20-22 er det klubbklatring sosialt. Dette er gruppen for deg som er medlem i Kolsås klatreklubb med sikringskort, og som vil klatre med en hyggelig gruppe folk i klubben.

Nysgjerrig på å bli medlem i Kolsås klatreklubb? Ta en titt innom en av disse gruppene og hør mer om klubben der!

Barselklatring

Onsdager 12.00-14.00

Hver onsdag klokken 12.00-14.00 er det barselklatring på Oslo Klatresenter. Det betyr at det vil være mindre bråk i dette tidsrommet. Vi skrur av musikken, og rutesetterne skrur mindre i dette tidsrommet.

Sosialt og hyggelig!

Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 årDeclaration of responsibilityansvarserklæring under 18 årSikringskortKlippekort og årskortKlatre med barnAktivitetsromTid BakeriPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommet

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreinstruktør inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatregrupper
Forkurs klatregruppe 10-18 årKlatregruppe 5-7 årklatregruppe 7-9 årklatregruppe 10-13 årklatregruppe 13-18 år
Treningsgrupper
Treningsgruppe 10-13 årTreningsgruppe 13-18 år
Buldregrupper
buldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-18 år
Diverse
Sommerskole 10-18 årKlatring i vinterferienAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort