Faste aktiviteter

Vi har en mengde faste aktiviteter på Oslo Klatresenter. Dette er i regi av klubbene eller oss. Vi ønsker å gi et variert tilbud til alle som ønsker å møte andre som deler samme interesse. På grunn av dagens situasjon er det færre faste arrangementer, og deltakelse på arrangementene krever av man booker tid på forhånd.

Buldring for damer

Tirsdager 17.30-19.00 (foreløpig kansellert grunnet smittevern)

Jentebuldring går fast hver tirsdag (utenom i skoleferier)! Det er en sosial aktivitet for damer som ønsker å trene sammen!

Det vil alltid være en instruktør tilstede fra Oslo Klatresenter, hun gir beta, teknikktips og sørger for god stemning :)

Møt opp i resepsjonen klokken 18.00, kommer du etter det er det bare å finne gruppen i et av buldreområdene. Instruktøren har på seg t-skjorte fra Oslo Klatresenter. Utenom ferier og høytider.

Du betaler kun for inngang og eventuelt leie av sko.

Barselklatring

Torsdager 11.00-13.00 (foreløpig kansellert grunnet smittevern)

Hver torsdag klokken 11.00-13.00 er det barselklatring på Oslo Klatresenter. Det betyr at det vil være mindre bråk i dette tidsrommet.

Sosialt og hyggelig!

Meny
TelefonE-postAdresse
Hjem

Informasjon

Ditt første besøkansvarserklæringover 18 åransvarserklæring under 18 årSikringskortKlatre med barnAktivitetsromPriserKlatrebutikkKontaktBilder av senteretNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Opplevelsesklatring

Opplev senteretHøydeløypeAutobelayBarnerommetOpplevelsessirkel

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedInne til ute-kursTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerKurs for bedrifterWorkshopKlatreleder inneInnføring i naturlige sikringer

Barn og Ungdom

Klatreskole for barn 5-7årKlatreskole for barn 7-9årNybegynnerkurs ungdom 10-15årKlatreskole 10-13årKlatreskole 13-16årTreningsgruppe ungdom 13-18årbuldregruppe ungdom 9-12 årbuldregruppe ungdom 13-17 årSommerskole 10-16årHøstcampAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehageteambuilding bedriftGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort