Kurs med Stian Christophersen og Martin Mobråten

Stian Christophersen og Martin Mobråten holder kurs på Oslo Klatresenter i forbindelse med lansering av sin nye bok, Klatrebibelen! 

Teknikkurs fredag 26.oktober klokken 19-21

På dette kurset vil vi trene på fundamentene i klatreteknikk; balanse, tyngdeoverføring, dynamikk og tension. Vi vil deretter vise hvordan mer spesifikke teknikker, som fronting, innvridning, heel-/toehook og catching kan trenes, slik at deltakerne selv kan trene disse teknikkene på egenhånd.

Kurset vil skje på buldreveggen der vi på forhånd har laget ulike buldre for de ulike fundamentene og teknikkene. Vi ønsker å tilby et praktisk kurs der deltakerne får klatret mye og erfart hvor stor forskjell små endringer i teknisk utførelse kan gi.

Det er anbefalt ett til to års klatreerfaring for å få best mulig utbytte av kurset. Inngang til senteret kommer i tillegg til kursavgiften.

PÅMELDING

Kurs i fysisk trening og skadeforebygging lørdag 27.oktober klokken 15-17

På dette kurset vil vi gjennomgå spesifikke styrkeøvelser for fingre, armer og overkropp og hvordan disse kan tilpasses ulike nivåer.

Styrke i fingre, armer og overkropp er viktig for å bli en bedre klatrer, og deltakerne skal etter kurset være trygge på gjennomføring av øvelsene og ha kunnskap om hvordan de kan tilpasses og doseres for å passe til deres eget nivå.

Vi vil også gjennomgå øvelser knyttet til skadeforebygging og diskutere de viktigste prinsippene for hvordan vi kan redusere risikoen for klatrerelaterte skader.

Det er anbefalt ett til to års klatreerfaring for å få best mulig utbytte av kurset. Inngang til senteret kommer i tillegg til kursavgiften.

PÅMELDING

Del dette med verden
Meny
Hjem

Informasjon

Ditt første besøksikkerhetsreglerKlatre med barnAktivitetsromPriserKontaktBilder av senteretNyhetsbrevHvordan komme seg til ossFor bedrifterJobbe hos ossPersonvern

Prøv klatring

Prøv klatring for voksnePrøv klatring for barn med voksne

Opplevelsesklatring

Opplev klatringHøydeløypeAutobelayBarnerommetOpplevelsessirkel

Kurs

Nybegynnerkurs 1: TopptauNybegynnerkurs 2: LedTreningsgruppe for voksneTeknikkursPersonlig trenerNybegynnerkurs for ungdomKurs for bedrifterWorkshopKlatreleder inne

Barn og Ungdom

Klatreskole for barn 5-7årKlatreskole for barn 7-9årBarn med voksne (motivasjon og sikkerhet)Nybegynnerkurs ungdom 10-15årKlatreskole 10-13årKlatreskole 13-16årTreningsgruppe ungdom 13-16årTreningsgruppe ungdom 16-18årSommerskole 10-16årAktivitetsrom for barn i alle aldreBarnebursdagKlatre med barn

Arrangementer

BarnebursdagSkole, AKS og barnehagebedriftGruppeUTDRIKNINGSLAG

Kjøp

Kjøp KlippekortKjøp årskortKjøp gavekort